Onze producten

Zonnepanelen


Aanbieders van zonnepanelen zijn er genoeg, maar welke moet u kiezen? Wij laten u zien welke panelen er zijn, welke garantietermijn deze panelen kennen, de minpunten en uiteraard de kosten. Daarnaast kijken wij ook of uw dak geschikt is en welk rendement u kunt behalen. Huurt u het pand? Dan kunnen wij de offerte presenteren bij de eigenaar hiervan zodat u alsnog minder voor uw energie gaat betalen. U kunt zelf kiezen welke panelen het beste bij u passen, wij zorgen voor de scherpste offerte!

LED verlichting


Ook LED verlichting heeft een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Vandaag de dag is LED verlichting geen kille verlichting meer, maar zijn er veel varianten. U hoeft ook niet altijd al uw lampen te vervangen; het vervangen van de energie vretende lampen die het meest branden is vaak voldoende. In onze duurzaamheidsscan kijken wij naar het aantal lampen, de branduren en welke u het best kunt vervangen om het stroomverbruik naar beneden te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken welke kleur wit het beste bij uw bedrijf past. Een varkenshouder heeft namelijk behoefte aan een andere kleur dan een retailer!

Gasreductie


Iedereen denkt bij duurzaamheid aan zonnepanelen, maar wist u dat gas bijna vijf keer zo duur is als stroom? Waarom zou je dan alleen stroom opwekken en het gas niet naar nul toe brengen? Wij hebben verschillende mogelijkheden om het gasverbruik volledig weg te strepen door bijvoorbeeld een warmtepomp te installeren. Ook voor warmtepompen geldt dat er heel veel verschil in kwaliteit en rendement is. Daarnaast is niet elk bedrijf of woning geschikt voor dit soort oplossingen. Wij kijken samen met u welke duurzame oplossingen voor gasreductie er zijn en wat voor u het rendement is.
Plan een gratis duurzaamheidsscan in!

Bent u ook benieuwd wat duurzaamheid voor uw organisatie betekent? Maar nog belangrijker; wat kost het en wanneer heeft de investering zichzelf terugverdiend? Plan dan nu een duurzaamheidsscan in en wij zetten het vrijblijvend voor u op papier!

Bezoek ons op Facebook, like onze pagina en blijf op de hoogte van alle duurzame ontwikkelingen!

 

Contactgegevens

Telefoonnummer:  073-6907046

Adres:                        Het Zuiderkruis 9, 5215MV, 's-Hertogenbosch

Mailadres:                Info@duurzaamheidspartner.nl