Onze werkwijze

Onze werkwijze heeft maar één doel; dat u de juiste duurzame keuze maakt. Hoe wij dat doen? Een van onze duurzaamheid-experts komt eerst bij uw organisatie een duurzaamheidsscan uitvoeren. Dit doen wij aan de hand van vier simpele stappen:

 

Stap 1 - Het checken van uw huidige energiecontract

Deze stap wordt vaak overgeslagen maar is toch erg logisch. Aan de hand van uw huidige jaarafrekening kunnen wij namelijk zien wat uw werkelijke verbruik is en of u wel op marktconforme tarieven zit. Zit u met uw tarieven te hoog? Dan is een berekening van de terugverdientijd voor de duurzame investering, gebaseerd op deze hoge tarieven, niet juist en vaak veel te rooskleurig. Wij kunnen u dan kosteloos bij één van onze duurzame inkoop-collectieven aanklikken waardoor u minder gaat betalen voor uw energie. 

 

Stap 2 - Het omlaag brengen van uw stroom- en gasverbruik

Een verkoper van zonnepanelen wil het liefste zoveel mogelijk panelen op uw dak leggen, daar verdient hij nou eenmaal zijn brood mee. Maar wat als u in de toekomst minder energie gaat verbruiken door het aanbrengen van LED verlichting? Of als de kinderen het huis uitgaan? Dan heeft u teveel panelen op uw dak liggen. Met deze overbodige panelen gaat u terugleveren en krijgt u bij lange na niet hetzelfde tarief als de panelen die stroom voor uw verbruik opwekken. Zonde van uw geld! Wij kijken naar oplossingen om uw verbruik naar beneden te krijgen, voordat we het dak vol met zonnepanelen gaan leggen. Minder zonnepanelen betekent ook minder investering!

 

Stap 3 - Welk duurzaam product past bij u of uw bedrijf?

Dan komt de uiteindelijke keuze; welke duurzame oplossing past bij u of uw bedrijf? Gaat u voor een snel rendement, of toch liever voor de beste prijs / kwaliteit verhouding? Er zijn zoveel smaken en verschillen in kwaliteit dat het moeilijk is om daar een keuze in te maken. Daarnaast komt het ook voor dat sommige duurzame oplossingen simpelweg niet bij u thuis of uw bedrijf kunnen worden toegepast. Wij zetten samen met u de beste opties op een rij en maken alleen de offertes op voor de producten waar uw voorkeur naar uitgaat. Als laatste heeft u ook de mogelijkheid om ervoor te kiezen om geen investering te doen, maar simpelweg de duurzame oplossing zichzelf laat afbetalen.

 

Stap 4 - Het presenteren van de Duurzaamheidsscan

Als we samen hebben besloten welke duurzame oplossingen bij u passen, gaan wij zorgen voor de beste offertes in de markt. Wij kijken daarnaast of u aanspraak kunt maken op subsidies en of wij een scherpere prijs kunnen krijgen door u aan te klikken bij inkoopmomenten uit uw omgeving. Ook de financiering kunnen wij voor u in orde maken. Wij komen de verschillende offertes samen met u doornemen en leggen uit wat de vervolgstappen zijn. Zo kunnen de cijfers u overtuigen en kunt u een weloverwogen beslissing maken.

Plan een gratis duurzaamheidsscan in!

Bent u ook benieuwd wat duurzaamheid voor uw organisatie betekent? Maar nog belangrijker; wat kost het en wanneer heeft de investering zichzelf terugverdiend? Plan dan nu een duurzaamheidsscan in en wij zetten het vrijblijvend voor u op papier!

Bezoek ons op Facebook, like onze pagina en blijf op de hoogte van alle duurzame ontwikkelingen!

 

Contactgegevens

Telefoonnummer:  073-6907046

Adres:                        Het Zuiderkruis 9, 5215MV, 's-Hertogenbosch

Mailadres:                Info@duurzaamheidspartner.nl