Wie zijn wij?

De Duurzaamheidspartner


Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in duurzame oplossingen. Wij werken enkel met leveranciers die hun naam binnen de duurzame markt hebben bewezen. Doordat wij groot inkopen en inmiddels al vele panden van duurzame oplossingen hebben voorzien, kunnen wij deze duurzame oplossingen tegen een hele scherpe prijs aanbieden zonder dat we op kwaliteit moeten inleveren.

 

Daarnaast werken wij volgens vier heldere stappen waarmee wij u goed voorlichten zodat u een weloverwogen keuze kan maken welke oplossing het beste bij uw bedrijf of woonhuis past. Wij hebben de kennis in huis om mee te denken met de situatie en om enkel de beste oplossingen in de markt aan te dragen. Daarnaast laten wij u graag gratis en vrijblijvend in een helder overzicht zien wat duurzaamheid voor u kan betekenen. Wij laten liever de cijfers spreken dan mooie verkooppraatjes!

Onze geschiedenis


Ons bedrijf vindt zijn oorsprong in de facilitaire inkoop waar de nadruk lag op het voordelig inkopen van de energie voor ondernemend Nederland. Na jarenlange ervaring in deze branche was het onvermijdelijk om in aanraking te komen met de wereld van duurzaamheid. Daarnaast zijn wij bekend met het grootschalig inkopen van allerhande producten waardoor wij de marges hebben leren herkennen en dit gebruiken om de scherpste prijs bij de leverancier af te dwingen.

 

Het viel ons op dat er binnen de duurzame markt vele smaken zijn en we hoorden verhalen van onze klanten over de grote verschillen in prijs en kwaliteit verhouding. Daarnaast merkten we dat veel ondernemers en particulieren duurzaam wilden worden, maar door de bomen het bos niet zagen en daardoor de uiteindelijke stap niet durfden zetten. Na ruim anderhalf jaar onderzoek naar de beste duurzame oplossingen, zijn wij voor u en uw organisatie de partner op het gebied van duurzaamheid!


Plan een gratis duurzaamheidsscan in!

Bent u ook benieuwd wat duurzaamheid voor uw organisatie betekent? Maar nog belangrijker; wat kost het en wanneer heeft de investering zichzelf terugverdiend? Plan dan nu een duurzaamheidsscan in en wij zetten het vrijblijvend voor u op papier!

Bezoek ons op Facebook, like onze pagina en blijf op de hoogte van alle duurzame ontwikkelingen!

 

Contactgegevens

Telefoonnummer:  073-6907046

Adres:                        Het Zuiderkruis 9, 5215MV, 's-Hertogenbosch

Mailadres:                Info@duurzaamheidspartner.nl